Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ I. P. ]

11. 09. 2021. 13:08 >> 13:09

PROVJERAVAJU OPCIJE

NBA planira mečeve koji bi se igrali napolju

Čelnici NBA lige proučavaju opcije koje bi im omogućile da se mečevi igraju napolju.

Primjer da je to moguće je NHL, gdje se već godinama odigravaju mečevi na otvorenom, dok je i bejzbol liga napravila korak u tom pravcu sa utakmicom na "Polju snova".

Upravo je potonje i dalo prostor za diskusiju o ovoj ideji. Međutim, postoji nekoliko logističkih prepreka.

Najveći problem predstavlja podloga, bez obzira na to da li je u pitanju parket i potencijalni problemi sa vlagom ili beton na kojem bi lakše dolazilo do povrede.

Tokom istorije nekoliko utakmica predsezone u NBA je odigrano napolju. Finik i Milvoki su 1972. odigrali meč u bejzbol parku u Portoriku. Više od tri decenije kasnije, Sansi su ponovo učestvovali u eksperimentalnoj utakmici protiv Denvera 2008, a potom i protiv Golden Stejta 2009. i Dalasa 2010.

Sva tri meča odigrana su u Teniskoj bašti Indijan Velsa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније