Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

01. 12. 2013. 09:28 >> 09:32

SAVLADAN DALAS

"Vukovi" pokazali zube, Peković sjajan

Protekle noći Minesota je savladala Dalas 112:106, a crnogorski centar Nikola Peković ubacio je 21 poen.

Svaki starter Minesote imao je dvocifren učinak. Najbolji na parketu bio je Kevin Martin, koji je postigao 27 poena, Peković i Kevin Lav dodali su po 21. Lav je imao 11 skokova, dok je Pekmen imao dva manje, a na terenu je proveo nešto više od 31 minuta.

U odsustvu Hosea Kalderona, u Dalasu na poziciji plejmejkera kao jedino rješenje nametnuo se Monta Elis, ali sjajni brzanac ni sa 26 poena nije uspio da povede ekipu ka pobjedi. Dirk Novicki je meč završio sa tri poena manje.

Zanimljivo, istim rezultatom završena je duel između Hjustona i San Antonija. "Rakete" su slavile u Teksasu, a do pobjede ih je predvodio Džejms Harden, sa 31 poenom, sedam skokova i šest asistencija.

Od ostalih susreta koji su igrani protekle noći vrijedi izdvojiti i pobjedu Bruklin Netsa u Memfisu i trijumf Milvokija koji je konačno prekinuo seriju loših rezultata.

Svi rezultati:

Dalas - Minesota 106:112
Vašington - Atlanta 108:101
Klivlend - Čikago 97:93
Memfis - Bruklin 88:97
San Antonio - Hjuston 106:112
Milvoki - Boston 92:85
Feniks - Juta 104:112

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније