Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Mina [ R.B. ]

17. 09. 2021. 13:49 >> 13:54

13 KOLA

U ABA 2 nastupiće 14 ekipa

U ABA drugoj ligi košarkaša naredne sezone nastupiće 14 ekipa, koje će igrati po jednokružnom bod sistemu, odnosno kroz 13 kola podijeljenih u pet turnira, objavljeno je na zvaničnom sajtu regionalnog takmičenja.

Takmičiće se Borac iz Banja Luke, Lovćen 1947, Helios, Mladostt, MZT Skoplje, Pelister, Podgorica, Rogaška, Spars, Sutjeska, Široki, Vojvodina, Osijek i Zlatibor.

Plasman u plej-of obezbijediće osam najbolje plasiranih ekipa.

Regionalno takmičenje počeće turnirom na Zlatiboru, od 10. do 14. oktobra, na kojem će biti odigrana dva kola.

Osijek će biti domaćin drugog turnira, od 8. do 12. novembra, treći će biti odigran u Sarajevu (od 13. do 19. decembra).

Banja Luka će ugostiti četvrti turnir od 17. do 23. januara, dok će peti biti odigran u Širokom Brijegu od 21. do 27. marta.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније