Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

01. 12. 2013. 16:17   >>  16:17

POVRATAK NA PRAVI PUT

Dubljević: Dobile smo sjajnu grupu

Krilni centar ženske reprezentacije Jelena Dubljević kazala je da Crna Gora nije mogla da dobije bolju grupu, jer su Ukrajina, Finska i Njemačka protivnici protiv kojih ''crvene'' imaju pozitivan skor iz prethodnih međusobnih duela.

“Crvene'' su protiv Ukrajine igrale u preliminarnoj fazi na ovogodišnjem šampionatu Evrope u Francuskoj i slavile (72:60), Njemačku su savladale u grupnoj fazi šampionata Starog kontinenta u Poljskoj 2011. (76:64), dok su Finsku dva puta savladale u kvalifikacijama za Eurobasket 2011 - u gostima su slavile 94:55, a na Cetinju je bilo 89:61.

“Nijesmo mogle da dobijemo bolju grupu i moramo da budemo zadovoljne žrijebom. Protiv Finske smo igrale prije nekoliko godina, Ukrajina nam je bila protivnik na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u Francuskoj, dok smo se sa Njemačkom sastale na šampionatu u Poljskoj prije dvije godine. Sa svim selekcijama imamo pozitivan skor, ali više nema lakih protivnika, jer svi igraju košarku. Jasno je da sve zavisi od nas i da imamo realne šanse da se plasiramo na smotru najboljih selekcija Starog kontinenta, ali moramo da budemo ozbiljne i da budemo na najvišem nivou u kvalifikacijama, kako bi se vratile na pravi put nakon neuspjeha u Francuskoj“, kazala je Dubljević.

(tekst i foto: sajt KSCG)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније