Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

O.Z. (Izvor: Sport klub)

23. 09. 2021. 14:59 >> 15:00

NBA LIGA

Vigins neće da se vakciniše, pitanje da li će igrati

Kanadski košarkaš Endrju Vigins i dalje ne želi da se vakciniše, a s obzirom na to da je u San Francisku pravilo da niko ko nije vakcinisan ne može da uđe u sportsku dvoranu on ozbiljno ugrožava svoj angažman u Golden Stejt Voriorsima.

U San Francisku važi pravilo koga nema baš svuda u svijetu. Samo vakcinisani mogu na sportske događaje i dokaz o tome da ste preležali koronavirus ili da ste negativni na testu nije dovoljan. To pravi problem Voriorsima čiji igrač Endrju Vigins ne želi da se vakciniše.

On je nedavno rekao da će se vakcinisati isključivo ako ga nateraju. Činjenica da San Francisko pušta samo vakcinisane u sportske hale nije dovoljna za ovog košarkaša. ESPN piše da Vigins i dalje odbija da se vaciniše i to bi moglo da ugrozi njegove nastupe za Golden Stejt.

Jedini način kako bi Endrju mogao da dobije dozvolu je da mu NBA garantuje religijski izuzetak. O tome da li će to vlast San Franciska to prihvatiti će se tek razgovarati. Razgovora će biti i sa Viginsom, s obzirom na to da su mediji iz San Franciska saznali da će mu Voriorsi pronaći doktora sa kojim će razgovarati o vakcini i njegovom odbijanju da se zaštiti od korone.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније