Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

23. 02. 2013. 17:10   >>  17:05

BEZ UZBUĐENJA

Izostali zvučni trejdovi u NBA

Okončan je i 'prelazni' rok u NBA, u kojem su izostali zvučni trejdovi. U centru pažnje bili su Rudi Gej, Tejšon Prins, Hose Kalderon i Džordan Kroford.

 

Posljednji dan obilježio je posao Bostona i Vašingtona. „Seltiksi“ su doveli Džordana Kroforda, a u prijestonicu su poslali Leandra Barbosu. Interesantan potez je dolazak Keniona Martina u Njujork.

Zanimljiv posao napravili su i Milvoki „Baksi“, koji su dobili Džej Džej Redika, dok su Njujork „Niksi“ poslali Ronija Bruera u Oklahoma Siti Tander.

"Ne volim da igram protiv Bruera, drago mi je što je sada u mom timu. On je nevjerovatan odbrambeni igrač", rekao je prvi strijelac NBA lige i zvijezda „Tandera“ Kevin Djurent.

Očekuje se da u narednim danima Klivlend dovede Grega Odena, prvog pika sa drafta 2007. godine, koji ima velikih problema sa povredom koljena.

Kao najveće dobitnike među timovima možemo izdvojiti Hjuston, Oklahomu, Golden Stejt i Portland, dok su timovi gubitnici Sakramento i Vašington.

Igrači dobitnici su Tomas Robinson, Džordan Kroford, Erik Mejnor, Kenion Martin, a gubitnici Džej Džej Redik, Hakim Vorik, i Roni Prajs koga je Portland  otpustio kako bi stigao Mejnor.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније