Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

O.Z. [ Beta ]

04. 10. 2021. 11:15 >> 11:16

MORAO DA POPUSTI

NBA liga odbila zahtjev za izuzeće, Vigins vakcinisan

Košarkaš Golden Stejta Endru Vigins vakcinisan je protiv koronavirusa, nakon što je NBA liga odbila njegov zahtjev za izuzeće iz religijskih razloga.

Trener Voriosa Stiv Ker rekao je da je Vigins, prvi pik na draftu iz 2014. godine, primio vakcinu, prenio je Bi-Bi-Si (BBC).

Zdravstvene vlasti San Franciska uvele su pravilo da svi stariji od 12 godina moraju biti vakcinisani ako žele da prisustvuju velikim događajima u zatvorenom prostoru.

Vigins je prošle nedjelje rekao da ne želi da se vakciniše i da misli da su njegova uvjerenja ispravna.

NBA liga saopštila je da Vigins neće moći da igra za Golden Stejt na domaćem terenu, "dok ne ispuni uslove grada u vezi sa vakcinacijom".

Nova sezona u NBA ligi počinje 19. oktobra, a Golden Stejt će prvu utakmicu na domaćem terenu igrati dva dana kasnije protiv Los Anđeles Klipersa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније