Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

M.M.Lj. [ Beta ]

14. 10. 2021. 11:12   >>  11:14

O VAKCINACIJI

Irving: Radim što je najbolje za mene

Košarkaš Bruklina Kajri Irving rekao je da "radi ono što je za njega najbolje", odbijajući da primi vakcinu protiv korona virusa, zbog čega neće moći da igra utakmice u predstojećoj sezoni NBA lige.

Uprava kluba saopštila je da Irving neće igrati sve dok ne bude mogao da bude stalno sa ekipom, a to neće moći ako se ne vakciniše.

Prema pravilima države Njujork, profesionalni sportisti koji igraju za ekipe iz Njujorka moraju biti vakcinisani protiv korona virusa ako žele da treniraju i igraju na javnim mestima.

Irving je rekao da neće popustiti pod pritiskom da se vakciniše.

"Uradite ono što je najbolje za vas, ali ja nisam zagovornik nijedne strane. Radim ono što je najbolje za mene. Znam koje su posljedice i ako to znači da sam osuđjen i demonizovan, tako je kako je, to je uloga koju igram", rekao je Irving prenio je Bi-Bi-Si (BBC).

NBA igrači nisu obavezni da prime vakcinu protiv korona virusa, ali će imati mnogobrojna testiranja i ograničenja oko boravka sa ekipom.

Liga je nedavno saopštila da igrači neće biti plaćeni za utakmice koje propuste jer nisu imali pravo igranja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније