Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V. [ Beta ]

17. 10. 2021. 23:20   >>  23:21

ABA LIGA

Zvezda poslije preokreta pobijedila Cedevita Olimpiju

Košarkaši Crvene zvezde pobijedili su večeras na svom terenu ekipu Cedevita Olimpije sa 79:64, u posljednjem meču četvrtog kola ABA lige.

Najbolji učinak u domaćem timu imali su Luka Mitrović i Ostin Holins sa po 13 poena. Mitrović je u pobjedi zabilježio i pet skokova.

Nikola Ivanović je za Zvezdu postigao 12 poena, uz pet skokova i četiri asistencije.

U ekipi iz Ljubljane najefikasniji je bio Jaka Blažič sa 16 poena i pet skokova, Melvin Ejdžim je upisao 13 poena i četiri skoka, a Luka Rupnik je dodao 11 poena i pet asistencija.

Bolji rival u prvoj četvrtini bila je slovenačka ekipa, koja je u dva navrata imala i dvocifrenu prednost.

Gosti su i na početku druge dionice uvećavali vođstvo, a najveće je bilo 19:35. Zvezdi je pripao drugi dio druge četvrtine, pa je u samom finišu došla i do prednosti sa kojom se otišlo na odmor (40:39).

Veći dio treće četvrtine prednost je bila na strani gostiju, ali je Zvezda u završnici uspjela da zadrži minimalnu prednost (56:55).

Crveno-bijeli su uspjeli da odličnom igrom u posljednjem dijelu dođu do ubjedljive pobjede.

Zvezda zauzima drugo mjesto na tabeli ABA lige (3/1), dok je Cedevita Olimpija na šestom mjestu sa dvije pobjede i dva poraza.

U sljedećem kolu Zvezda gostuje Mornaru u Baru, a Cedevita Olimpija dočekuje Budućnost.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније