Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

23. 02. 2013. 22:30 >> 22:25

UBJEDLJIVI MORNAR

Košarka: Teodu pripao derbi sa Lovćenom

Košarkaši Teoda pobijedili su večeras na Cetinju ekipu Lovćena 83:78, u derbiju 14. kola Erste Prve crnogorske lige.To je 11. trijumf tivatskog tima, dok Lovćen ima učinak od osam pobjeda i šest poraza.

 

"Zasluzeno smo pobijedili ekipu Lovcena koja igra sjajno i vidi se da napreduju iz utakmice u utakmicu. Nije mala stvar pobijediti Sutjesku, oni su to uradili. Nama prija ova pobjeda i veoma nam je vazna za dalji tok lige. Ovom pobjedom smo korak blize prvom mjestu sto nam i cilj "- izjavio je trener KK "Teoda" Slobodan Savovic.

Sa druge strane, strateg Cetinjana Dragan Radovic i pored poraza zadovoljna je igrom svojih pulena.

 "Tokom cijele utakmice bili smo u nekom minusu i vise puta stizali zaostatak. U finisu smo imali nekolčiko promasenih zicera sto je iskoristila ekipa Teoda i zasluzeno slavila. Milsim da je utakmica bila zanimljiva a bio bi ljepsi osjecaj da smo slavili na svom terenu. U svakom slucaju, ne mogu biti nezadovoljan jer su igraci pruzili dobru igru i mislim da ce iz utakmice u utakmicu biti jos bolji "- istakao je trener Lovcena Dragan Radovic.

U ekipi Teoda najefikasniji bio je Mirko Mijovic sa 25 poena od cega tri trojke. Dvocifreni su bili jos Savo Djikanovic sa 14, poen manje imao je Sinisa Tepavcevic dok je 10 poena zabiljezio Aleksandar Radulovic.

U porazenoj ekipi najbolji od ostalih bio je Petar Stojanovic sa 25 poena od cega dvije trojke. Pratili su ga Masan Vrbica sa 18 i Ljek Nicaj sa 17 poena.

 Pobjede u ovom kolu ostvarili su i košarkaši Mornara i Ulcinja.

Mornar je kao gost deklasirao Danilovgrad 101:68 i upisao 12. pobjedu ove sezone.

Ulcinj je do osmog trijumfa ove sezone došao pred svojim navijačima protiv bjelopoljskog Jedinstva rezultatom 71:53.

Posljednja dva meča ovog kola na programu su sjutra.

Za 12 sati zakazan je duel Centra i rožajskog Ibra u Bijelom Polju, dok će se u 19 sati u Herceg Novom sastati ABS Primorje i Sutjeska.

Dragana Rutović, TVCG

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније