Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

O.Z. [ Beta ]

22. 10. 2021. 22:54 >> 23:04

BARSA SIGURNA PROTIV ZENITA

Baskonija bolja od Monaka u Evroligi

Košarkaši Baskonije pobijedili su večeras na svom terenu ekipu Monaka sa 78:66 (21:20, 17:15, 22:11, 18:20), u meču petog kola Evrolige.

Bolji od ostalih u pobjedničkoj ekipi bio je Simone Fontekijo sa 20 poena, sedam skokova i četiri asistencije, Lendri Noko je postigao 14 poena uz sedam skokova, a Stiven Enoh je upisao 12 poena.

Majk Džejms je za tim iz Kneževine zabilježio 18 poena uz pet skokova, dok je srpski košarkaš Danilo Anđušić dodao 15 poena uz tri skoka.

Baskonija ima učinak od tri pobjede i dva poraza i trenutno je na devetom mjestu, dok je Monako 12. sa dvije pobjede i tri poraza.

U sljedećem kolu Evrolige Baskonija gostuje Uniksu u Kazanju, a Monako dočekuje Crvenu zvezdu.

Košarkaši Barselone pobijedili su večeras na domaćem terenu ekipu Zenita iz Sankt Peterburga sa 84:58 (20:19, 24:8, 22:14, 18:17).

Najefikasniji u katalonskoj ekipi bio je Nikola Mirotić sa 20 poena i četiri skoka, dok su Sertač Sanli i Brendon Dejvis upisali po 11 poena.

U gostujućoj ekipi četiri igrača postigla su po osam poena, Džordan Lojd, Dmitri Kulagin, Bili Beron i Mateuš Ponitka (šest skokova).

Barselona je ostala neporažena u Evroligi i zauzima prvo mjesto, dok je Zenit deveti sa tri pobjede i dva poraza.

Katalonski tim u narednom kolu gostuje Fenerbahčeu, a Zenit dočekuje Real Madrid.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније