Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

04. 12. 2013. 17:46 >> 17:46

ZBOG TUČE

Begiću četiri meča suspenzije

Prošlonedjeljni meč između Olimpijakosa i Galatasaraja, obilježila je tuča Mirze Begića i Pops Mensa-Bonsua tri minuta prije kraja. Zbog toga je reprezentativac Slovenije kažnjen je sa četiri meča neigranja, dok su sa tri meča suspenzije kažnjeni košarkaš Olimpijakosa Jorgos Printezis, koji se kasnije uključio u sukob i igrač Galatasaraja Pops Mensa-Bonsu.

Kako se navodi na sajtu Evrolige, zbog "fizičke agresije prema drugom igraču" Begić je suspendovan na četiri utakmice, a moraće i da plati 15.000 eura kazne.

Pritenzis je, pored neigranja na tri predstojeće utakmice, kažnjen i novčano sa 10.000 eura, a ta kazna izrečena je i košarkašu Galatasaraja.

Olimpijakos je, kažnjen i novčano, 39.000 eura, zbog ispada publike. Gledaoci su koristili lasere i baklje, i bacali predmete na teren.

Na sve izrečene kazne klubovi imaju pravo žalbe.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније