Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Beta [ B.B. ]

26. 10. 2021. 08:23   >>  09:49

NBA LIGA

Čikago upisao četvrtu pobjedu, Klivlend bolji od Denvera

Čikago je na gostovanju upisao i četvrtu pobjedu. Čikago, čiji je član crnogorski košarkaš Nikola Vučević, pobijedio je Toronto 111:108 i upisao četvrtu pobjedu na startu nove sezone NBA lige.

Vučević je meč završio sa 17 poena, osam skokova, dvije asistencije i tri ukradene lopte. 

Čikago su do pobjede vodili Demar Derozan sa 26 i Zak Lavin sa 22 poena. U ekipi Toronta najbolji je bio O Dži Anunobi sa 22 poena.Kanadski tim ima skor od jedne pobjede i tri poraza. Košarkaši Klivlenda pobjedili su prošle noći na gostovanju ekipu Denvera.

Košarkaši Klivlenda pobjedili su prošle noći na gostovanju ekipu Denvera sa 99:87, a srpski košarkaš Nikola Jokić je za domaći tim upisao 24 poena.

Klivlend je do pobjede u NBA ligi vodio Kevin Lav sa 22 poena i šest skokova, Džeret Alen je dodao poen manje uz 16 skokova, dok je Kolin Sekston upisao 14 poena.

Jokić je u porazu svog tima upisao i treći dabl-dabl učinak dodavši 19 skokova i tri asistencije, a po 12 poena su postigli Vil Barton i Eron Gordon (devet skokova).

Tokom većeg dijela meča u prednosti je bila gostujuća ekipa, a Denver je pri kraju treće četvrtine došao do neriješenog rezultata (70:70). Klivlend je u nastavku serijom 17:3 uspio da prelomi meč i dođe do druge pobjede u NBA ligi, i sada ima učinak 2/2.

Denver, koji je noćas šutirao za tri 9/38 upisao je prvi poraz u ligi, iz tri odigrana meča.

Atlanta je na svom terenu bila bolja od Detroita sa 122:104.

Do druge pobjede iz tri meča u NBA ligi predvodio ih je Tre Jang sa 32 poena, devet asistencija i četiri skoka, Džon Kolins je upisao 22 poena uz sedam skokova, Kam Rediš je postigao 17 poena uz četiri skoka, dok je srpski košarkaš Bogdan Bogdanović dodao 14 poena uz tri skoka.
Najefikasniji u Detroitu bili su Sadik Bej i Keli Olinik sa po 21 poenom. Bej je zabilježio sedam skokova i tri asistencije, a Olinik je dodao šest skokova i četiri asistencije.

Atlanta je tako došla do 24 pobjede u posljednjih 30 mečeva na domaćem terenu, dok je Detroit i dalje bez pobjede sa tri poraza.

Milvoki je na gostovanju bio bolji od Indijane sa 119:109. Aktuelne šampione do pobjede je vodio Janis Adetokunbo sa 30 poena, 10 skokova i devet asistencija.

Kris Midlton je postigao 27 poena uz sedam asistencija, dok je Grejson Alen upisao 19 poena.

Bolji od ostalih u Indijani bio je Malkom Brogdon sa 25 poena, sedam asistencija i četiri skoka, a Domantas Sabonis je dodao 21 poen uz 13 skokova i pet asistencija.

Milvoki ima učinak od tri pobjede i jednog poraza, a Indijana je na jednoj pobjedi i tri poraza. Trenera Indijane Rika Karlajla do izjednačenja sa Nejtom Mekmilanom (183) na trećem mjestu u istoriji franšize dijeli jedna pobjeda.

Boston je poslije produžetka na gostovanju pobijedio Šarlot sa 140:129.

Džejson Tejtum je sa rekordom u novoj sezoni od 41 poena vodio svoj tim, a dodao je i osam asistencija i sedam skokova.

Džajlen Braun je upisao 30 poena uz devet skokova, a Denis Šruder je zabilježio 23 poena uz osam asistencija.

U domaćoj ekipi najbolji učinak imali su Majls Bridžis (10 skokova) i Lamelo Bol sa po 25 poena (devet asistencija).

Šarlotu je ovo prvi poraz u ligi uz tri pobjede, dok je Boston na učinku 2/2.

U derbiju Floride pobjedu je na domaćem terenu odnijela ekipa Majamija nad Orlandom 107:90. Majami ima 2/1, dok je Orlando na jednoj pobjedi i tri poraza.

Los Anđeles Klipersi su do prve pobjede došli na svom terenu protiv Portlanda 116:86. Oba tima imaju učinak 1/2.

Do prve pobjede u NBA ligi na gostovanju je došla i ekipa Nju Orleansa, koja je bila bolja od Minesote sa 107:98. Minesota ima dvije pobjede i poraz, dok je Nju Orleans na 1/3 učinku.

Bruklin je na svom terenu pobijedio Vašington 104:90, i sada ima polovičan učinak 2/2, dok je Vašington upisao prvi poraz iz tri meča.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније