Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

26. 10. 2021. 18:07   >>  18:07

PRVA A LIGA

Podgorica i Milenijum otvaraju drugo kolo

Prvu utakmicu 2.kola Prve A lige košarkaša Crne Gore odigraće ekipe Podgorice i Milenijuma u četvrtak 28. oktobra u Bemaks Areni od 20 sati. Oba tima poražena su na premijeri i žele da isprave propušteno u drugom meču.

"Dosta je bilo iznenađenja u duleima prvog kola a to govori da će ove takmičarske sezone liga biti kvalitetna i da neće biti izrazitih favorita. Poraženi smo u dvorani Župa u Tivtu u posljednjoj utakmici 1. kola, ali već smo arhivirali taj meč, jer nas čeka novi okršaj u četvrtak veče od 20 sati u Bemaks Areni protiv Milenijuma.Spremni smo da zabilježimo prvu pobjedu, favoriti smo i vjerujem da ćemo na terenu opravdati tu ulogu. Kompletni smo, svi igrači su na okupu. Znamo gdje smo griješili u susretu sa Tivćanima, tako da ćemo protiv Milenijuma biti puno kompaktniji i bolji", optimista je prvi stručnjak košarkaša Podgorice nekadašnji reprezentativac Nebojša Bogavac.

Najkorisniji igrač prvog kola bio je član Jedinstva Elvis Čekić koji je protiv Milenijuma postigao 25 poena i uknjižio 6 skokova, 4 blokade i po jednu asistenciju i ukradenu loptu i ostvario indeks korisnosti 34.

U okviru 2. kola Prve A lige za bodove će se još boriti:Ibar-Jedinstvo, Primorje-Teodo,SC Derbi-Danilovgrad i Lovćen-Sutjeska.

Željko Šoć, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније