Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

05. 12. 2013. 09:05 >> 09:28

ODLOŽEN DERBI

Peković zbog dima nije igrao u Meksiku

Derbi između Minesote i San Antonija trebao je da se odigra u Meksiko Sitiju, ali, zbog kvara na generatoru, arena je 45 minuta pred početak meča bila ispunjena dimom, pa je utakmica odložena. Hjuston je poražen pored svojim navijačima, Lamarkus Oldridž srušio Oklahomu.

Čelnici NBA lige željeli su da odigravanjem utakmice San Antonio - Minesota podignu popularnost košarke u Meksiku, ali je njihov pokušaj propao zbog dima koji je pred utakmicu ispunio Meksiko siti Arenu.

Utakmica je odložena i odigraće se naknadno u Minesoti, a datum još nije određen.



Problemi su počeli tokom zaigrijavanja ekipa, kada su svjetla počela da se gase, a onda je počeo da se pojavljuje dim. Policija je ustanovila da je izbio požar na četvrtom spratu i svi sa parketa su evakuisani.

Arena u prijestonici Meksika, koja je izgrađena 2012. i koja važi za jednu od najsigurnijih, najmodernijih i najudobnijih u Latinskoj Americi, prima 22 hiljade gledalaca i bila je rasprodata za tek drugi takmičarski NBA meč koji je trebalo da se odigra na meksičkom tlu, 16 godina poslije teksaškog derbija Hjustona i Dalasa.



 Šou Oldridža protiv Oklahome, poraz Hjustona

Portland je slavio protiv Oklahome 111:104, najviše zahvaljujući sjajnoj partiji Lamarkusa Oldridža, koji je meč završio sa 38 poena, 13 skokova i pet asistencija. Tandersi jednostavno nijesu imali rješenje za njega, a istakli su se i Nikolas Batum i Demijan Lilard koji su ubacili po 14 poena.



Hjuston je na svom terenu poražen od Finiksa. Domaći nijesu mogli do pobjede bez Bez Lina, Bruvera, Ašika, Parsonsa i Smita, koji su odmarali zbog povreda. Primijetilo se njihovo odsustvo i u odbrani i u napadu. Džejms Harden je postigao skromnih 14 poena, dok je Dvajt Hauard ubacio poen više, ali imao čak 18 skokova. U pobjedničkoj ekipi najefikasniji bio je Bledso sa 20 poena.

Klipersi su poraženi od Atlante 107:97, a Havkse je do pobjede vodio Pol Milsap sa 25 postignutih poena. Kod ekipe iz "grada anđela" 24 poena postigao je Blejk Grifin.

Dalas je u gostima pobijedio NJu Orleans 100:97. Maverikse je do pobjede vodio Dirk Novicki sa 21 postignutim poenom. Na drugoj strani Holidej je ubacio 26.

Klivlend je savladao Denver 98:88, dok su Pistonsi bili bolji od Bucksa 105:98.

Rezultati:

Klivlend – Denver 98:88
Atlanta – LA Klipers 107:97
Nju Orleans – Dalas 97:100
Hjuston – Finiks 88:97
Milvoki – Detroit 98:105
Juta – Indijana86:95
Portland – Oklahoma Siti 111:104
Minesota – San Antonio odloženo

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније