Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V. [ Mina ]

05. 11. 2021. 21:58 >> 22:04

ABA LIGA

SC Derbi slavio protiv Borca

Košarkaši SC Derbija pobijedili su večeras u Podgorici čačanski Borac 88:74 (17:17, 22:29, 21:12 i 28:16, u premijernoj utakmici sedmog kola ABA lige.

Debitant u regionalnom takmičenju upisao je četvrti trijumf u dosadašnjem dijelu takmičenja.

Borac je upisao treći uzastopni, ukupno peti ove sezone.

Najefikasniji u pobjedničkom rimu bio je Kenan Kamenjaš sa 15, Kajl Vinjales ubacio je 13, a po poen manje Džastin Edvards i Flečer Megi.

U čačanskom timu po 14 poena postigli su Marko Pecarski i Ivan Marinković

Mornar Barsko zlato će u subotu ugostiti Igokeu (21), dok će dan kasnije Budućnost Voli u beogradskoj Hali sportova Ranko Žeravica igrati protiv Mege.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније