Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

O.Z. [ Beta ]

19. 11. 2021. 23:10   >>  23:15

ŽALGIRIS UPISAO DRUGU POBJEDU

Barselona ubjedljiva, ponovo na vrhu

Košarkaši Barselone pobijedili su večeras na gostovanju ekipu Asvela sa 80:60 (19:9, 12:19, 31:19, 18:13), u posljednjem meču 11. kola Evrolige.

U katalonskoj ekipi bolji od ostalih je bio Nikolas Laprovitola sa 25 poena i sedam skokova, Nikola Mirotić je postigao 15 poena, a po osam su dodali Sertač Sanli, Brendon Dejvis i Rokas Jokubaitis.

Francusku ekipu predvodio je Eli Okobo sa 17 poena, a Kris Džons je upisao devet poena, uz šest skokova i četiri asistencije.

Barselona se nalazi na prvom mjestu Evrolige sa devet pobjeda i dva poraza, dok je Asvel osmi sa šest pobjeda i pet poraza.

U sljedećem kolu Barselona dočekuje Žalgiris, a Asvel gostuje Monaku.

Košarkaši Olimpijakosa pobijedili su večeras na svom terenu ekipu Makabija iz Tel Aviva sa 90:73 (35:8, 16:18, 20:19, 19:28), u meču 11. kola Evrolige.

U grčkoj ekipi najefikasniji je bio Kostas Slukas sa 18 poena, poen manje je upisao Tajler Dorsi, dok je Saša Vezenkov postigao 15 poena, uz šest asistencija i četiri skoka.

Najbolji učinak u Makabiju imao je Džejms Naneli sa 14 poena, osam skokova i pet asistencija, a Roman Sorkin je zabilježio 10 poena i osam skokova.

Oba tima imaju po sedam pobjeda i četiri poraza na tabeli Evrolige. U sljedećem kolu Olimpijakos gostuje Milanu, dok Makabi u Berlinu igra protiv Albe.

Košarkaši Žalgirisa pobijedili su večeras u Kaunasu ekipu Fenerbahčea sa 86:75 (16:18, 22:11, 26:30, 22:16).

Edgaras Ulanovas je za litvanski tim postigao 18 poena, uz pet skokova, Zoran Dragić je postigao 13 poena, a Taj Vebster i Mantas Kalnijetis su dodali po 11 poena. Kalnijetis je u pobijedi upisao i 11 asistencija.

U gostujućoj ekipi, bolji od ostalih je bio Nando De Kolo sa 17 poena, pet asistencija i četiri skoka, dok su Pierija Henri i Jan Veseli upisali po 13 poena.

Fenerbahče ima učinak od tri pobjede i osam poraza na 15. mestu Evrolige, dok je Žalgiris posljednji sa dvije pobjede i devet poraza.

Žalgiris u sledećem kolu gostuje Barseloni, a Fenerbahče u gradskom derbiju dočekuje Efes.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније