Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

O.Z.

20. 11. 2021. 23:38 >> 23:39
1

ODBRANA ODLUČILA

Obradović: Budućnost igrala veoma pametno

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović, na konferenciji za medije nakon večerašnjeg meča, govorio je pohvalno o ekipi Budućnosti i treneru Aleksandru Džikiću.

Partizan je do osme pobjede u ABA ligi došao rezultatom 75:66 nad podgoričkom Budućnošću u beogradskoj "Štark Areni".

Željko Obradović je čestitao protivniku na odličnoj utakmici koju su odigrali u skraćenoj rotaciji.

"Igrali smo prvo poluvreme veoma dobro, imali pad u trećoj četvrtini, a odigrali najbolju odbranu u minutima koji su odlučili utakmicu. Doprinos svih igrača je bio veliki protiv odlične Budućnosti, koja je igrala veoma pametno. To je, kao što smo i znali, ekipa koja zna u svakom trenutku kako da reaguje, predvođena izvanrednim trenerom Aleksandrom Džikićem. Čestitam mu na svemu što su uradili do sada u skraćenoj rotaciji, mnogo su im falila dva igrača, Drobnjak, a posebno Rid", kazao je Obradović.

Posebno mu je, kaže, drago što je navijanje bilo "fantastično".

"Ovo je primjer kako trebaju da izgledaju naše utakmice, hvala navijačima, koji su u teškim trenucima ponijeli tim i učestvovali u ovoj, veoma važnoj pobjedi za nas", rekao je Obradović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније