Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

26. 11. 2021. 23:19   >>  23:20

PROMAŠILI 11 SLOBODNIH BACANJA

Radović: Odlučila duža klupa rivala

Crnogorski košarkaši su bili 35 minuta ravnopravan rival sa Francuskom na startu kvalifikacija za Mundobasket, ali nijesu uspjeli da kompletiraju senzaciju. Selektor "crvenih" Boško Radović istakao je da je odlučila duža kupa rivala.

"U ovakvim utakmicama, sa velikim ekipama, uvijek nam fale dva-tri minuta, ali smo 35 igrali veoma dobro. Stali smo u odbrani, dozvolili najboljem šuteru protivnika da pogodi dvije trojke, pa da utrči i lagano poentira.Tu smo primili poene koje nismo smjeli. Duža klupa rivala je uradila svoje, to je bio ključ. Oči bode to da smo promašili 11 slobodnih bacanja, a da biste pobijedili tim kakav je Francuska, i to u gostima, moraju da se eliminišu greške i da se bacanja pogađaju", dodao je Radović.

Vladimir Mihailović se istakao sa 23 koša,a posebno je blistao u trećoj dionici.

"Imamo za čime da žalimo, odličan meč je iza nas. Ali, prosuli smo u samo nekoliko minuta ono što smo gradili praktično cijelu utakmicu. Ozbiljan rival kakav je Francuska kažnjava prazan hod, ali se nadam da ćemo iz ove utakmice izvući ono najbolje. Da nam ovaj meč bude pravac i da na njemu gradimo igru za Portugal", rekao je Mihailović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније