Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

27. 11. 2021. 19:40   >>  19:40

RADOVIĆ PORUČIO

Šteta što nismo srušili Francusku, biće teško protiv Portugala

Crnogorski košarkaši stali su na korak od senzacije na startu kvalifikacija za Mundobasket. Tri i po četvrtine su kontrolisali dešavanja na parketu protiv Francuske u Pou, ali nijesu imali snage u finišu da sruše velikog favorita. Krilni centar Nemanja Radović ističe da ostaje žal , ali da ekipa mora da se okrene meču sa Portugalom.

"Šteta što nismo uspjeli da privedemo utakmicu u našu korist. Odigrali smo baš dobro, a u glavi mi je samo misao da sam ponosan na momke. Igrali smo cijelo vrijeme baš dobru košarku, pomagali smo u odbrani, a u napadu odigrali isto dobro. Nažalost, u posljednja dva minuta nismo uspjeli da izdržimo s energijom i snagom. Pala nam je koncentracija, Francuzi su to iskoristili", ističe Nemanja Radović.

Portugalci su na startu poraženi od Mađarske na svom terenu.

"Biće teško, istrošili smo se baš dosta, a i put je baš naporan. To je što je, moramo da se spremimo za ovu utakmicu, koja je veoma važna za nas. Moramo da dobijemo, nadam se da ćemo se pokazati u najboljem svjetlu i igrati dobru košarku. Neće biti lako, u ovom sistemu takmičenju svaka selekcija igra dobru košarku. Portugal ima dobru ekipu, uigranu, koja već nekoliko godina igra zajedno na istom nivou i imaćemo prilično težak zadatak", zaključio je Radović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније