Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V. [ Mina ]

28. 11. 2021. 16:31   >>  16:31

POPOVIĆ NE IGRA PROTIV PORTUGALA

Radović: Pristup i energija moraju biti kao protiv Francuske

Košarkaška reprezentacija Crne Gore igraće sjutra u Podgorici sa Portugalom utakmicu drugog kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Crveni" će biti lišeni pomoći Petra Popovića, koji je povrijedio potkoljenicu. Selektor naše selekcije Boško Radović istakao je da pristup meču mora da bude kao u okršaju sa Francuskom.

"Petar Popović je povrijedio potkoljenicu i neće moći da igra protiv Portugala. Još jedan u nizu pehova, koji nas je zadesio u ovom ciklusu. Portugal je tokom čitavog meča gubio od Mađarske, a onda je na kraju utakmicu sveo na jedan posjed. Radi se o jednoj dobroj ekipi. Mi moramo imati pristup i energiju kao protiv Francuske da bismo došli u situaciju da pobijedimo", rekao je Radović.

Vladimir Mihailović vjeruje da ekipa može da ponovi dobro partiju iz meča sa Francuzima.

"Pritisak je veći i moramo tu ulogu favorita preuzeti na sebe. Protiv Francuske smo odigrali jednu jako dobru utakmicu i šteta što nijesmo pobijedili, ali se nadam da ćemo ponoviti te dobre stvari da ostvarimo još jednu pobjedu", poručio je Mihailović.

Radosav Spasojević smatra da je pobjeda protiv Portugala obaveza.

"Igramo pred našom publikom i pobjeda je obaveza. Ne smijemo ih potcijeniti. Trebalo bi da naša prednost bude igra kroz reket. Protiv Mađarske su odigrali dobar meč. Moramo da budemo fokusirani 40 minuta, ako želimo da pobijedimo", poručio je Spasojević.

Obje selekcije na startu takmičenja u E grupi upisali su poraze.

Crnogorski košarkaši izgubili su u Pou od Francuske 73:67, dok je Portugal poražen u Matosinosu od Mađarske 81:75.

Duel u dvorani Morača počeće u 18 sati i 30 minuta.

U drugom meču te grupe, 30 minuta ranije u Kapošvaru, sastaće se Mađarska i Francuska.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније