Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ rtcg.me ]

05. 12. 2021. 08:12 >> 08:13

TRI DUELA ODGOĐENA

Poznati termini za tri utakmice Kupa CG

U utorak, 7. decembra biće odigrane tri utakmikce osmine finala Kupa za košarkaše, dok su tri duela odgođena.

Dogovorom dva kluba zamijenjeno je domaćinstvo, pa će košarkaši Podgorice u utorak 7. decembra dočekati ekipu Pljevalja u susretu osmine finala kup nadmetanja u 18 sati.

Istog dana, ali za pola sata kasnije, zakazan je meč u Igalu između košarkaša Primorja i ekipe Podgorica 2.

Nikšićki sportski centar biće domaćin duela gradskih rivala Montenegra i Sutjeske takodje u utorak 7. decembra od 18 sati.

Nakon žrijeba osmine finala odgođen je derbi između Lovćena i SC Derbija, a potom je odložena i utakmica Jedinstvo-Ibar zbog obaveza Rožajaca u Balkanskoj ligi i njihovog puta u Bugarsku.

Takmičarska komisija KSCG prepustila je da se klubovi dogovore o novim terminima, jer bilo je planirano da se mečevi osmine finala odigraju 7. i 8. ovog mjeseca. Još nije utvrđen ni termin susreta Milenijuma i Teoda.

Naša dva najbolja kluba Budućnost Voli i Mornar Barsko zlato oslobođeni su obaveza u osmini finala i biće žrijebani za utakmice četvrtfinala.

Željko Šoć, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније