Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

10. 12. 2013. 08:56 >> 08:57

NBA

Bez Vučevića, Orlando ponovo poražen

Sinoć je odigrano šest mečeva NBA lige, Vučevića još uvjek nema na parketu, a njegov Orlando pretrpio je još jedna poraz od kako crnogorskog centra nema pod obručima.

Orlando je protekle noći pretrpio poraz u Memfisu 95:84. U ekipi domaćina, Zek Rendolf, kao i obično, imao je dabl-dabl učinak sa 19 poena i 12 skokova. Džon Leuer ušao je s klupe i ostavrio svoj prvi dabl-dabl u karijeri sa 16 poena i 12 skokova.

Domaći su imali vođstvo cijelo vrijeme. Orlando je u finišu meča uspio da "istopi" prednost Memfisa sa 23 na samo 4 poen, ali su Grizlisi sa serijom 7:2 odbili napade gostiju. Orlandov ruki Viktor Oladipo nije imao je šutersko veče. Ubacio je svega 10 poena, (4/11 za dva; 1/6 za tri poena), dok je u poraženoj ekipi najbolji bio Nikolson sa 19 poena i 11 skokova (10 u odbrani).

Klipersi su savladali Filadelfiju na gostovanju 94:83, Denver je bio bolji od Vašingtona 75:74, a Sakramento je na svom parketu bio bolji od Dalasa 112:97, a Portland je uz 24 poena Oldridža savladao Jutu 105:94.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније