Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

P.R.

14. 12. 2021. 20:38   >>  21:46

POZVAO NAVIJAČE

Džikić: I dalje imamo problema sa sastavom

Gran Kanarija je veoma opasan tim i ne treba da nas zavaraju njihovi nedavni rezultati, rekao je trener Budućnosti Aleksandar Džikić.

Košarkaši Budućnost Volija igraće sjutra u Podgorici protiv španske Gran Kanarije utakmicu sedmog kola B grupe Eurokupa.

Budućnost je u dosadašnjem dijelu takmičenja ostvarila pet pobjeda i zauzima čelnu poziciju u grupi.

"Poslije par utakmica u gostima, vraćamo se u našu salu i nadam se da će naši navijači doći da nas podrže, jer nam je potrebna njihova energija i pomoć. I dalje imamo problema sa sastavom, pokušavamo da nadoknadimo izostanak igrača koji nam nedostaju", istakao je Džikić.

Španski tim ima trijumf manje, a oba poraza doživio je pred svojim navijačima.

"Gran Kanarija je veoma opasan tim i ne treba da nas zavaraju njihovi nedavni rezultati. Imaju u rosteru sjajne atlete, agresivan su tim i iskoristiće svaki trenutak naše nepažnje kako bi ga iskoristili", dodao je Džikić.

Gran Kanarija je dobila sva četiri međusobna duela u Evrokupu, dok je u Evroligi učinak polovičan.

"Teška utakmica protiv ekipe iz vrha. Oni su u seriji poraza, ali će doći sa ambicijama da to promijene. Važno je da izađemo sa našim najboljim fokusom i sa velikom energijom, da damo sve da riješimo i ovaj meč", kazao je Džastin Kobs.

U sezoni 2018/19 španski tim prvi duel u Las Palmasu, sredinom decembra, dobio 95:85, dok se Budućnost krajem januara u Podgorici revanširala i slavila 75:70.

Duel u dvorani Morača počeće u 19 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније