Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ (MINA) ]

25. 12. 2021. 19:10 >> 19:11

ABA LIGA

Mornar slavio protiv SC Derbija

Košarkaši Mornara pobijedili su danas u Podgorici ekipu SC Derbija 95:76, u utakmici 13. kola AdmiralBet ABA lige. Podgorički tim upisao je drugi poraz na svom parketu, ukupno osmi ove sezone.

Mornar, koji je zabilježio peti trijumf i izjednačio sa SC Derbijem na tabeli, odlučujuću prednost stekao je početkom treće četvrtine, kada je serijom od 9:0 poveo 53:40.

Razlika je u 28. iznosila 21 poen (71:50).

Domaćin je u samom finišu treće četvrtine, sa devet uzastopnih poena zaprijetio, ali je Mornar u posljednjem dijelu vratio ubjedljivu prednost koja je iznosila i 25 poena (93:68).

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Vladimir MIhailović sa 26, dok su sa po 11 poena meč završili Strahinja Mićović, Tejlor Smit i Aleksandr Lazić.

U podgoričkom sastavu bolji od ostalih bili su Kajl Vinjales sa 16 i Flečer Megi sa 14 koševa.

Budućnost Voli će u ponedjeljak u Čačku igrati protiv Borca.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније