Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

11. 12. 2013. 21:10 >> 21:09

EUROKUP

Poraz Budućnosti u Vespremu

Košarkaši Budućnost Volija poraženi su večeras u Vespremu od mađarske Albe Fehervar 82:80 (21:16, 26:29, 13:18 i 22:17), u utakmici devetog kola F grupe Eurokupa.

Mađarski tim revanširao se rivalu za poraz u Podgorici (67:61) i drugom pobjedom izjednačio se na tabeli sa crnogorskim prvakom.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Ramin Mur sa 24, dok je Brejdon Hups ubacio 20 poena.

U ekipi Budućnosti, u kojoj nije bilo Aleksandra Ćapina i Vilijama Kolmena, koji nije ulazio u igru, najbolji je bio Dželil Akindele sa 22, Aleksa Popović je postigao 16, a po 13 poena Suad Šehović i Nikola Ivanović.

Budućnost će u posljednjem kolu, 18. decembra, ugostiti Himik.

(MINA)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније