Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Beta [ O.Z. ]

03. 01. 2022. 13:33   >>  13:35

DRUGI PUT U SEZONI

Mirotić MVP decembra u Evroligi

Košarkaš Barselone Nikola Mirotić proglašen je za najkorisnijeg igrača mjeseca decembra u Evroligi, prenio je danas sajt takmičenja.

Mirotić je predvodio svoj tim do pet pobjeda u decembru, uz prosječno 21 poen po meču.

Španski igrač je za dva šutirao uz preciznost od 61,8 odsto, za tri poena je imao polovičan učinak (50 odsto), dok je sa slobodnih bacanja imao procenat uspiješnosti od 93,8 odsto.

Na utakmicama je bilježio i 6,5 skokova, 2,2 asistencije, uz prosječan indeks korisnosti od 25,3.

Mirotić je ove sezone bio proglašen za MVP-ja oktobra, a ovo mu je rekordna sedma nagrada za najkorisnijeg igrača mjeseca u Evroligi.

Barselona je vodeća na tabeli Evrolige sa 15 pobjeda i tri poraza, a naredni meč će igrati u petak na gostovanju protiv CSKA iz Moskve.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније