Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V. [ Beta ]

14. 01. 2022. 12:58 >> 12:59

OBRADOVIĆ PORUČIO

Protiv SC Derbija moramo biti koncentrisani svih 40 minuta

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je danas da je, zbog situacije sa korona virusom, dobro što će njegova ekipa uopšte odigrati utakmicu protiv Studentskog centra u ABA ligi.

"Još jednom, dobro je da ćemo da igramo utakmicu. U ovoj situaciji kada se odlažu utakmice i u lokalnim prvenstvima po Evropi, za nas je dobro da nastavimo u tom ritmu u kom smo", rekao je Obradović, prenosi klub.

Košarkaši Partizana gostuju sjutra ekipi Studentskog centra u utakmici 16. kola ABA lige. Taj meč u Podgorici ujedno će biti i prvi odigran u ovoj rundi takmičenja, pošto su svi ostali odloženi zbog korona virusa.

"Da igramo, naravno, sa velikim poštovanjem prema ekipi Studentskog centra, zato što su i ovdje na utakmici koju smo igrali, i tokom cijele lige, pokazali da mogu da igraju veoma dobro. Tako da će to zahtijevati da odigramo ozbiljnu utakmicu i budemo koncentrisani od prvog do posljednjeg minuta", dodao je on.

Obradović je dodao i da će u timu biti isti igrači kao i protiv Trenta, uz nadu da će se ekipi priključiti Aleksa Avramović.

Krilni košarkaš crno-belih Rodions Kuruc je rekao da je Studentski centar dobar tim i da njegova ekipa mora dobro da se pripremi.

"Ne znamo koliko će imati igrača jer je puno njih imalo kovid, ali bićemo spremni za sve što može da nas sačeka u sjutrašnjoj utakmici", poručio je Kuruc.

Poslije 14 odigranih utakmica, Partizan je drugi na tabeli regionalnog takmičenja sa 12 pobjeda i dva poraza, dok je crnogorski tim na 11. poziciji sa skorom 5/8.

Utakmica Studentski centar - Partizan na programu je sjutra od 19.00 u Sportskom centru "Morača".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније