Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

12. 12. 2013. 22:44 >> 22:51
1

EVROLIGA

Partizan šokirao Fener u Istanbulu

Partizan je usred Istanbula savladao Fenerbahče u prijestonici Turske i tako došao na korak od plasmana u TOP 16 fazu. Izabranici Duška Vujoševića čekaju rezultat sjutrašnjeg meča koji Budivljenik i Nanter igraju u Kijevu.

Partizan je na furiozan način otvorio meč, pogodio je 5 od 6 šuteva za tri poena i stekao ogromni 17 poena prednosti (26:9) u prvoj četvrtini i 30:17 na kraju iste.

Ipak, šut ih nije služio u nastavku, pa je Fener polukontrama smanjio na 39:37 na poluvremenu.

U trećem periodu istakli su se Bogdanović i Lovernj, ali je Fener vodio 60:59 pred 4/4.

Ipak u posljednjoj dionici Kinsi je dijelio "banane" kao na traci, Lovernj je svojim poenima držao “crno-bijele“ na distanci a ni Bogdanović nije ustuknuo kada je bilo najvažnije.

Veliku četvorku Partizana predvodio je Terens Kinsi sa 20 poena, 5 ukradenih lopti, 4 asistencije i 4 blokade. Pratili su ga Bogdanović sa 19 i Milosavljević sa 18 poena, koliko je imao i Žofri Lovernj uz 5 skokova.

Partizan ima skor 2-6 i pobejdu manje od Nantera, koji u petak gostuje Budiveljniku, a koji je slabiji u međusobnom skoro od srpskog šampiona.

S druge strane, Fener je lider grupe A sa skorom 7-1, a poslije pobede CSKA nad Barselonom, obezbijedio je prvo mjesto u grupi.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније