Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

13. 12. 2013. 11:23 >> 11:27

NBA

Sjajna noć Oldridža, serija Netsa

U prethodnoj noći, odigrane su dvije utakmice NBA lige, a pobjede su ostvarili Portland i Bruklin.

Portland Trejl-Blejzersi slavili su kući nad Hjuston Rokitsima sa 111:104 i ostvarili 19 pobjedu uz samo četiri poraza.

Najbolju partiju karijere ostvario je LaMarkus Oldridž s 30 poena, 25 skokova i 2 blokade, koji je i predvodio Portland do desete uzastopne pobjede. Pratili su ga Metjus sa 18 poena, 16 poena upisao je Lopez uz 10 skokova, dok je Batum dodao 15 poena.

U poraženom timu, Hauard je takođe imao svoje veče sa 32 poena i 17 skokova. Pored njega,  Harden je upisao 25 poena, 5 skokova i 6 asistencija, dok je Person dodao 14 poena uz 5 asistencija.

Bruklin Netsi trijumfovali su protiv Los Anđeles Klipersa 102:93, što je njihova tek osma pobjeda u sezoni.

Džonson i Bleč predvodili su Netse do pobjede sa 21 poenom uz 9 skokova centra. Pratili su ga Lopez sa 16 poena i 7 skokova, dok je Deron Vilijams dodao 15 poena, 5 skokova i 4 asistencije. Pirs je s klupe ubacio 10 poena uz 7 skokova i 5 asistencija.

U timu iz Los Anđelesa, Kris Pol je bio najprecizniji sa 20 poena, Kroford je upisao 19 poena, dok je Grifin dodao 12 poena i imao 11 skokova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније