Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

O.Z. [ Beta ]

21. 01. 2022. 23:08   >>  23:10

EVROLIGA

Zvezda ispustila pobjedu u Lionu

Košarkaši Crvene zvezde u 22. kolu Evrolige poraženi su od Asvela u Lionu rezultatom 69:67.

Tim iz Beograda je u drugoj četvrtini imao 14 poena prednosti, ali nije uspio da dođe do trijumfa u prvoj utakmici u 2022. godini.

Ekipa Dejana Radonjića je u protekle dvije nedjelje imala mnogo problema sa koronavirusom, a otežavajuća okolnost u Francuskoj svakako je podatak da su poslednju utakmicu odigrali još 2. januara na gostovanju Splitu (62:66).

Crveno-beli su u prvom delu sezone savladali Asvel rezultatom 73:67, a domaći su u velikoj krizi i u proteklih sedam mečeva u Evroligi čak šest puta su poraženi.

Košarkaši Bajerna pobijedili su večeras u gostima Baskoniju sa 84:77 (16:17, 26:16, 19:22, 23:22).

Najbolji kod Bajerna bili su Otelo Hanter sa 17 poena i osam skokova, Augustin Rabit sa 17 poena i sedam skokova i Kori Volden sa 17 poena i šest asistencija.

Kod Bajerna se izdvojio Vejd Boldvin sa 23 ppoena i četiri skoka.

Bajern je zabilježio devet pobjeda i 11 poraza i zauzima 11. poziciju na tabeli, a Baskonija je na 15. mjestu sa sedam pobjeda i 13 poraza.

U sljedećem kolu, Bajern će gostovati Asvelu, dok će Baskonija gostovati Panatinaikosu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније