Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

05. 01. 2014. 09:30   >>  09:29

PORAZ MINESOTE

Pekmen sjajan, ali…

U noći između subote i nedjelje u NBA ligi je odigrano devet utakmica, a veče je obilježio Kevin Durent, koji je pružio najbolju partiju sezone.

 

U trijumfu Oklahome nad Minesotom 115:111, Durent je postigao 48 poena, uz po sedam skokova i asistencija, a 23 poena postigao je u poslednjoj četvrtini.

Zanimljivo je i da je sjajni igrač postavio novi ovosezonski rekord u broju postignutih poena, pošto prije njega niko nije došao do broja 48.

Ostali igrači Tandera u potpunosti su ostali u sjenci Durenta, a bolji od ostalih bio je Derek Fišer sa 13 poena, dok je Serž Ibaka dao jedan manje.

Na drugoj strani, Nikola Peković je imao još jednu sjajnu partiju sa 31 poenom i 11 poena, ali on i Kevin Lav nijesu bili dovoljni da bi Timbervulvsi iznenadili Tander. Lav je imao 30 poena, 14 skokova i pet asistencija.

Rezultati:

Indijana – Nju Orleans 99:82
Orlando – Majami 94:110
Bruklin – Klivlend 89:82
Čikago – Atlanta 91:84
Minesota – Oklahoma 111:115
San Antonio – Los Anđeles Klipers 116:92
Finiks – Milvoki 116:100
Portland – Filadelfija 99:101
Sakramento – Šarlot 103:113

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније