Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

09. 01. 2014. 09:58   >>  09:59

DVOMJESEČNA PAUZA

Mesi se vratio sa dva gola

Fudbaleri Barselone lako su izašli na kraj sa ekipom Hetafea 4:0(1:0) u prvom meču osmine finala Kupa Kralja.

 

Prve mečeve dana odlučio je po jedan pogodak, 'ubica velikana' drugoligaš Alkorkon je savladao Espanjol, dok je Betis golom Kastra trijumfovao protiv Atletik Bilbaa.

Argentinac, koji je bio van terena skoro dva mjeseca, nije počeo meč, da bi u 68. minutu zamIJenio Inijestu. Oba gola postigao je u samoj završnici meča. Prvo je bio precizan u 90, pa u drugom minutu sudijske nadoknade.

Prethodno je seriju golova otvorio Cesk Fabregas već u osmom minutu, da bi isti igrač uspješno realizovao penal u 68. minutu igre.

U preostalom meču, Rasing Santander i Almerija odigrali su neriješeno – 1:1.

(B92)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније