Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

14. 01. 2014. 08:47 >> 08:53

NBA

Njujork produžio pobjednički niz

Sinoć je u NBA ligi odigrano sedam mečeva. Orlando, bez Nikole Vučevića koji se još oporavlja od potresa mozga, ubjedljivo je poražen u Dalasu, Njujork je došao do 5. uzastopne pobjede, dok je Vašington slavio u Čikagu.

Orlando je izgubio od Dalasa u "American Airlines Centru" 88:107. Maverikse je do pobjede vodio Monta Elis sa 21 poenom, dok je na drugoj strani u redovima Orlanda isto toliko poena postigao Džamir Nelson.

Vašington Vizardsi su usred Čikaga održali lekciju Bulsima, dobivši ih sa 88:102 uz po 19 poena Džona Vola i Nenea. "Bikovi" su u ovu utakmicu ušli poslije pet uzastopnih trijumfa, ali zaostatak od 13 poena sa starta četvrte dionice nijesu uspjeli da nadoknade, iako su uz 19 poena Karlosa Buzera i 16 skokova Joakima Noe uspeli da priprijete, prišavši u jednom trenutku na "-5".

Najzanimljiviji duel odigran je u Medison Skver Gardenu, u kome su njujorški Niksi do pete uzastopne pobjede stigli savladavši Feniks sa 98:96 poslije produžetka. Nikse je do trijumfa vodio Karmelo Entoni, koji je utakmicu završio sa 29 poena i 16 skokova

San Antonio je neočekivano teško slavio u Nju Orleansu protiv "Pelikana" rezultatom 101:95. "Mamuze" je do pobjede vodio Toni Parker sa 27 poena i sedam asistencija. Kod domaćih, 22 poena, uz 11 skokova postigao je Enthoni Dejvis.

Toronto je u svom "Air Canada Centru" savladao Milvoki, najviše zahvaljujući Kajlu Lovriju koji je ubacio 23 poena, dok je na drugoj strani 29 postigao Ersan Iljasova.

Hjuston je sa 104:92 protiv Bostona nanio deveti uzastopni poraz "keltima", kojima je presudio Dvajt Haurd sa 32 poena i 11 skokova, dok je u posljednjem meču večeri Juta slavila protiv Denvera 118:103. Alek Burks je odigrao još jednu odličnu utakmicu, a susret je završio sa 34 poena.

Rezultati:

Toronto - Milvoki 116:94
Boston - Hjuston 92:104
Njujork - Feniks 98:96 (92:92)
Nju Orleans - San Antonio 95:101
Čikago - Vašington 88:102
Dalas - Orlando 107:88
Juta – Denver 118:103

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније