Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

15. 01. 2014. 09:09 >> 09:09

NBA

Prekinuta serija Njujorka, novi poraz Lejkersa

Protekle noći odigrana su četiri meča NBA lige. Šarlot je prekinuo pobjednički niz Njujorka, Indijana je rutinski savladala Sakramento, Lejkersi su ponovo poraženi na svom parketu, dok je Memfis došao do pobjede protiv velikog rivala Oklahome.

Šarlot je zaustavio Nikse pred svojim navijačima. Bobkatsi su odigrali sjajan meč, slavili rezultatom  108:98, zahvaljjujući Al Grinu koji je pružio najbolju partiju od kako je stgao u Sjevernu karolinu. Iako ima problema sa člankom, meč je završio sa 35 poena i osma skokova. Na drugoj strani Karmelo Entoni je postigao 20 poena, uz šest skokova.

Indijana je kod kuće protiv Sakramenta došla do 30. pobjede u sezoni. Pejsersi su otpor rivala slomili u drugom poluvremenu. Na startu posljednjeg perioda uslijedila je serija 16:2 koja je presudila. U pobjedničkoj ekipi najbolji je bio Pol Džordž sa 31 postignutim poenom. Na drugoj strani, DeMarkus Kazin postigao je isto toliko poena, uz 13 skokova.

Sinoć se na parket vratio Mark Gasol, njegov Memfis savladao je Oklahomu 90:87, ali Španac nije imao veliku ulogu, ubacio je 12 poena, ali je inspirisao drugove. Kortni Li ubacio je 24 poena i ključnim bacanjima dotukao goste. Gostima nijesu pomogla ni 37 poena Kevina Djuranta.

Lejkersi nikako da nađu recept za pobjedu. Protekle noći upisali su peti poraz u nizu, ovog puta protiv Klivlenda u svom "Stejpls Centru". Kavalirse je do pobjede vodio Luol Deng sa 27 poena, a odličan je bio i Anderson Varehao sa 18 poena i 18 skokova. Na drugoj strani Džodi Miks je postigao 26 poena, od čega šest trojki, ali ni to nije pomoglo Lejkersima.

Rezultati:

Lejkersi - Klivlend 118:120
Memfis - Oklahoma 90:87
Šarlot - Njujork 108:98
Indijana - Sakramento 116:92

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније