Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

29. 01. 2014. 09:42 >> 09:42

VUJOŠEVIĆ SE PITA

Danilović : Sve je pod kontrolom

Predsednik Košarkaškog kluba Partizan, Predrag Saša Danilović rekao je da je sve pod kontrolom u redovima šampiona Srbije, uprkos brojnim problemima koje su zadesile taj klub u poslednje vrijeme.

Danilović ističe da se to posebno odnosi na slučaj od poslednje utakmice u ABA ligi, kada je trener Duško Vujošević zbog nediscipline iz tima izbacio najboljeg igrača Bogdana Bogdanovića.

Problem sa Bogdanovićem samo je poslednji u nizu, ali su prethodni druge prirode. ‘Crno-bijeli’ su u poslednjih osam mjeseci ostali bez trojice igrača zbog povrede ligamenata koljena, a poslednji u nizu problema došao je u vidu povrede zadnje lože Milenka Tepića u porazu od MZT u ponedjeljak.

Danilović je rekao da je za sve u životu potrebno malo sreće.

„U nekim periodima bitisanja kluba smo je imali, trenutno koji gram sreće nedostaje. Ne mogu dušebrižnicima da zabranim da prave razne teorije, ali mogu da im poručim da je kod nas sve pod kontrolom”, rekao je Danilović,

Govoreći o „slučaju Bogdanović“, Danilović je kazao da se takve stvari dešavaju u sportu.

“Nema nikakvog slučaja, takve stvari se dešavaju. Zar bi trebalo da tumačim odluku trenera Vujoševića? Nema potrebe. Uopšte ne sumnjam u postojanje razloga zašto je Bogdanovića, čiji potencijali su dobro poznati, a koga plus izuzetno voli, Vujošević poslao put svlačionice”, kazao je predsjednik Partizana.

Danilović želi i da dodatno pojasni zvaničnui formulaciju „nedisciplinovano ponašanje“.

“Nije to ni u kakvom ružnom smislu, takvi momenti mogu da se dogode na treningu, utakmicama, ko zna koliko puta. Ko se profesionalno bavio sportom, zna o čemu govorim. Nema potrebe da se digne tolika prašina”, rekao je on.

Prvi čovek ‘crno-bijelih’ ponovo je naglasio da je Vujošević taj koji se za sve pita.

“Naravno. Tako funkcioniše u svim ozbiljnim klubovima. Na kome je veća odgovornost, odnosno zasluga za sve ono što se (ne)uradi? Pa, na treneru. On bira igrače, on krvnički radi sa njima. Njegove se odluke ne dovode u pitanje, ako si ozbiljan. Ako bi drugačije razmišljao, iza nas ne bi bile sve ove godine uspjeha”, naglasio je Danilović.

Na pitanje da li će Bogdanović biti u timu na meču sa Lokomotivom Kubanj, koji se igra u petak, Danilović je rekao da je to pitanje za Vujoševića.

Danilović se posebno osvrnuo na povrede koje muče Partizan poslednjih meseci.

“Da se vratim na početak i sreću. Sve je to splet okolnosti, koje u slučaju Partizana nisu bile najpovoljnije. Sigurno je da su razni problemi pomalo kumovali, ali ne može da se pravi lista, od broja jedan, pa nadalje. Ne možete baš uvijek sve da objasnite pod parolom ‘dva plus dva’”, rekao je Danilović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније