Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

30. 01. 2014. 22:53 >> 22:54

EVROLIGA

Real u finišu do pobjede, poraz Fenera

Makabi je dugo bio u igri protiv Reala u Madridu, ali je "ponos Izraela" na kraju "položio koplje" - Madriđani su slavili 74:68 u derbiju petog kola top 16 faze Evrolige. Real se ovom pobjedom izjednačio sa CSKA i Makabijem, pošto sve tri ekipe sada imaju skor 4-1.

Tim iz Tel Aviva je u završnicu ušao sa neriješenim rezultatom,  bilo je 66:66 tri i po minuta prije kraja, a onda je Ljulj pogodio dvije trojke, a zatim i slobodna bacanja i momci Dejvida Blata više nijesu mogli da se vrate.

Domaće je predvodio tandem Ljul – Fernandez. Ljulj je ubacio 20 poena, a Fernandez 16 i njih dvojica su bili jedini dvocifreni u ekipi iz Madrida.

Kod gostiju, Sofoklis Skorcijanitis je ubacio 15, koliko i Gaj Pnini, dok je Riki Hikman imao 11 poena.

Armani je u Milanu ugostio Fenerbahče, italijanska ekipa je meč prelomila u  drugoj četvrtini koju je dobila sa 31:15, ne dozvolivši turskom sastavu da preokrene u drugom dijelu, pa je Fener na samom dnu tabele.

Heket se istakao sa 17 poena, Džerels je dodao 15, a Lengford i Đentile su ubacili po 14.

U taboru istanbulskog tima, Kleiza je bio ubjedljivo najbolji sa 26 poena, Bjelica ga je pratio sa 15 uz pet skokova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније