Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

01. 02. 2014. 22:00 >> 21:59

ERSTE LIGA

Teodo ponovo bolji od Jedinstva

Košarkaši Teoda pobijedili su u prvom meču 12. kola Prve A CKL ekipu Jedinstva u Tivtu rezultatom 85:64 (12-21, 21-11, 29-8, 23-24).

Veoma loše su Tivćani odigrali prvu četvrtinu (12:21), pa su se Bjelopoljci ponadali da mogu do iznenađenja, ali su izabranici Mija Kadije u drugoj dionici konsolidovali redove i na odmor pošli sa pola koša prednosti (33:32).

U trećoj četvrtini Teodo je odigrao lepršavo u napadu i čvrsto u odbrani, pa je stvorena nedostižna prednost pred posljednjih 10 minuta (62:40) u kojima su šansu dobili mladi igrači Tivćana.

Najbolji igrač susreta bio je iskusni Vučurović sa 22 poena, Savo Đikanović je potvrdio sjajnu formu sa 17 pogodaka i 10 skokova, a odlični su bili i Subotić i Bocka sa po 14 poena (Bocka 7 skokova i po 4 asistencije i ''krađe'', indeks 29).

U Jednistvu je najbolji utisak ostavio Admir Babača koji je ubacio 22 pogotka, a dvocifren učinak je imao i Drašković koji je postigao 11 poena.

(tekst i foto:kosarka.me)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније