Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

04. 02. 2014. 21:15   >>  21:19 1

BALKANSKA LIGA

Teodo ubjedljiv protiv Krajove

Sjajnom igrom košarkaši Teoda savladali su rumunsku Krajovu rezultatom 91:70, po četvrtinama 19:18, 22:14, 31:17 i 19:21, u redovnom kolu Balkanske lige.

Bila je ovo najbolja partija košarkaša Teoda ove sezone u Balkanskoj ligi. Pobjeda Tivćana mogla je biti i ubjedljivija da trener domaćih Miodrag Kadija u finišu nije na parket poslao mlade igrače Starovlaha, Krivokapića, Petkovića i Pekića. Šest minuta i 35 sekundi prije kraja, Tivćani su vodili čak 28 koševa razlike - 82:54.

Samo u prvoj četvrtini vodila se izjednačena borba. I taj dio utakmice domaćin je riješio u svoju korist 19:18. U drugoj četvrtini Tivćani su dodali gas i na poluvrijeme otišli sa prednošću od devet koševa 41:32.

U trećoj dionici gosti su prosto bili zgromljeni. Briljirali su Savo Đikanović, Nikola Vučurović i Manuel Džonson. Vučurović je postigao 25 poena, Đikanović 23, i Džonson 14. Iskusni Đikanovic je imao i deset skokova.

Ovom pobjedom Tivćani su pokazali da se ne predaju i da će se do kraja boriti za plasman među šest najboljih.

Za Teodo nema predaha. Već u petak u Nikšiću u polufinalu Kupa Crne Gore Tivćani igraju sa domaćom Sutjeskom.

(tekst i foto: Radio Tivat)

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније