Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

05. 02. 2014. 08:39 >> 08:39

PRELAZI U SLOVAČKU

Bojan Bakić odlazi u Inter

Crnogorski reprezentativac Bojan Bakić novi je igrač slovačkog Intera iz Bratislave, pošto je nedavno raskinuo ugovor sa Metalcem iz Valjeva.

Bakić važi za jednog od najboljih “trojkaša” na ovim prostorima, a u Košarkaškoj ligi Srbije bilježio je nešto više od 19 poena na 17 odigranih utakmica.

Bakić je u karijeri nastupao za Budućnost, Hemofarm Ventspils i Rigu, a u Bratislavi će se pridružiti još jednom našem internacionalcu, Goranu Bulatoviću.

Inter je ubjedljivo prvi na tabeli slovačkog šampionata sa 22 pobede i 5 poraza, dok će u narednom periodu ekipa Metalca braniti četvrtu poziciju u KLS koju trenutno zauzima, pošto je u dosadašnjem delu prvenstva zabeležila deset pobeda i osam poraza.

Bakić je bio član reprezentacije Crne Gore na poslednjem Evropskom prvenstvu u Litvaniji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније