Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

05. 02. 2014. 20:36 >> 20:39

ZAHVALJUJUĆI PSŽ-U

Pariz dobija Evroligaša?

S obzirom na to da se spekuliše da bi Pariz Levaloa mogao da se fuzioniše sa fudbalskim klubom Pari Sen Žermen, Evroliga bi uskoro mogla da dobije novog - stalnog člana koji bi dobio petogodišnju licencu.

Predsjednik kluba Pariz Levaloa Žan Pjer Obri rekao je za Kanal plus da mu je izvršni direktor Evrolige Žordi Bertomeu dao takvo obećanje.

Vlasnici iz Katara uložili su ogromnu sumu novca u PSŽ u posljednjih nekoliko godina, tako da im košarka vjerovatno ne bi bila preveliki izdatak.

Ovo bi trebalo da bude svojevrsni  uvod za eventualno proširenje NBA lige na Evropu, s obzirom da bi najjača košarkaška liga u evropskoj diviziji željela klubove iz najvećih gradova, kao što su London, Pariz, Moskva, Madrid...

Za Pariz između ostalog igraju Danijel Juing, Elton Brend i odnedavno Blejk Šilb.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније