Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

01. 03. 2013. 19:10 >> 19:04

BEZ PROBLEMA

Evroliga: CSKA siguran protiv Albe

Košarkaši moskovskog CSKA savladali su na svom parketu Albu sa 80:65 u drugom meču E grupe u okviru 9. kola Top 16 faze Evrolige.

CSKA je došao do bitne, šeste pobJede u E grupi koja im otvara vrata četvrtfinala. Alba je u Moskvi zaprijetila u nekoliko navrata, ali je srpski trio Krstić, Micov, Teodosić nosio "armejce". Gosti iz Berlina su vodili u većem dijelu prve četvrtine, a upravo Micov pogodio trojku za preokret i 18:16. Potpunu dominaciju ruski tim je demonstrirao u drugoj dionici, kada je došao do"+18" (40:22).

Poslije povratka sa pauze puleni Saše Obradovića su zaigrali nešto bolje, nekoliko puta uspeli da priđu na jednocifrenu razliku, ali nijesu imali rješenje za Krstića koji je prikazao odličnu partiju. Srpski cenar je sa 20 poena i po četiri skoka i asistencije predvodio CSKA do trijumfa. Pratili su ga Micov, Vims i Voroncevič sa po 10 koševa.

 U Albi najefikasniji bio je Dašaun Vud sa 11 poena, a nesuđeno pojačanje Crvene zvede, Ali Traore je ubacio sedam poena za 18 minuta. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније