Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

01. 03. 2013. 23:25 >> 23:18

SLAVLJE ŽALGIRISA

Evroliga: PAO bolji od Efesa

U posljednjem meču devetog kola TOP 16 faze Panatinaikos je stigao do važne pobjede nad Efesom. Grčki tim, međutim, nije uspio da nadoknadi 14 poena razlike iz prvog meča – 75:62 (19:21, 19:17, 18:13, 19:11).

To znači da ima slabiji učinak u direktnim okršajima sa turskom ekipom. Pao će ostati na četvrtoj poziciji grupe "E" ispred Žalgirisa i Unikahe.

Najbolji u pobjedi Panatinaikosa bilo su Roko Leni Ukić i Dimitris Dijamantidis sa po 13 poena. Ukić je imao i devet skokova, dok je Majkl Bramos dodao 11 poena i pet skokova.

Duško Savanović bio je najbolji pojedinac na čitavoj utakmici sa 21 poenom i pet skokova ali to nije bilo dovoljno da Efes izbjegne poraz.

Košarkaši Žalgirisa ubjedljivo su pobijedili Unikahu u Malagi u okviru grupe E Evrolige sa 83:67 (16:19, 22:12, 21:25, 24:11).

Ovim trijumfom, i pored velikih finansijskih problema u klubu i odlaska predsjednika Romanova, ekipa iz Viljnusa je ostala u trci za plasman u četvrtfinale elitnog takmičenja.

Najefikasniji u Žalgirisu bili su Kuzminskas sa 15 i Lafajet sa 14 poena, dok su Unikahu predvodili hrvatski internacionalci  Simon sa 13 i Zorić sa 12 poena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније