Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

17. 02. 2014. 17:31 >> 17:32

HENDIKEP ZA FRANCUZE

Parker propušta SP u Španiji

Plejmejker San Anotnio Sparsa i francuske reprezentacije Toni Parker najverovatnije ovog leta neće učestvovati na Svjetskom prvenstvu u Španiji.

Najbolji igrač Evrope za prošli godinu, bio je najzaslužniji što su Francuzi osvojili zlatnu medalju na EP u Sloveniji.

“Iskreno, male su šanse da ću igrati. Na kraju sezone ću vidjeti u kakvom sam stanju, ali teško da ću igrati“, rekao je Parker tokom Ol-star vikenda u Nju Orleandu.

Francuzi će tako na smotri najboljih ekipa svijeta biti silno oslabljeni, jer je prije nekoliko dana i centar Čikago Bulsa Joakim Noa istakao da neće biti u timu na Svjetskom šampionatu.

Francuska je na SP u grupi sa Srbijom, Brazilom, Španijom, Egiptom i Iranom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније