Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

18. 02. 2014. 09:24   >>  12:10

TRANSFER BOMBA

Lamar Odom stiže u Laboral Kuču

Bivši košarkaš NBA ligaša iz Los Anđelesa (Lejkersa i Klipersa) Lamar Odom karijeru će nastaviti u španskoj Laboral Kuči, navodi više nezavisnih izvora.

 

Odom je sa Baskijcima potpisao dvomjesečni ugovor, sa opcijom produžetka do kraja sezone. Očekuje se da će krilni centar debitovati u Evroligi na meču sa Unikahom 27. februara.

Košarkaški menadžer Miško Ražnatović najavio je ’bombu’ na svom Tviter profilu, a potom su informaciju potvrdili dobro obaviješteni novinari iz SAD.

"Sjutra dolazi najveća bomba na evropsko tržište za ovu godinu“, napisao je Ražnatović.

Odom je slobodan agent od kraja prošle sezone, koju je završio u Kipersima, a do sada je odigrao više od hiljadu utakmica u NBA ligi.

Sa Lejkersima je osvojio dva šampionska prstena, bio je i najbolji šesti igrač lige, ali život i karijera u poslednje dvije-tri godine nalaze mu se na stranputci. Zato će Odom u Vitoriji pokušati da ’dođe sebi’, a na kraju sezone vidjeće ima li šanse da ponovo zaigra u NBA ligi.

Bez kluba je još od kraja prošle, za njega vrlo turbulentne sezone, prije svega zbog burnog privatnog života. U avgustu 2013. je uhapšen zbog vožnje pod dejstvom alkohola, pisalo se i o tome da je često „na kokainu“, a sredinom decembra razveo se od supruge Kloe Kardašijan sa kojom je bio u braku od 2009. godine. Krajem prošle godine je bio je blizu povratka u Kliperse posle razgovora sa trenerom Dokom Riversom, ali su umjesto njega u klub stigli Saša Vujašić, Hido Turkoglu i Stiven Džekson.

Lamar ima 34 godine, visok je 208 cm i igra na poziciji krilnog centra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније