Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

20. 02. 2014. 08:48 >> 09:15

DOČEK U CENTRU GRADA

Vitorija na nogama zbog Odoma

Trener Laboral Kuće Serđo Skariolo rekao je da je novi košarkaš, tog kluba, Lamar Odom doveden jer je ozbiljan igrač, koji može da odgovori trenutnim potrebama ekipe.

 

"Lamar je igrač čije karakteristike su bile dovoljne da ispuni naše trenutne potrebe. On ima sposobnost da igra na dvije pozicije. Došao je potpuno miran, prihvativši sve naše uslove", rekao je Skariolo.

Odom je sa Laboral Kućom potpisao ugovor do kraja sezone, a u novom klubu nosiće dres sa brojem sedam.

"Odom je ozbiljan čovjek, nesebičan je igrač i veoma pametan. Mislim da je jedan od najboljih igrača iz NBA lige koji može da se prilagodi evropskom sistemu košarke. Cijenim njegovu iskrenost, jer sam imao dug razgovor sa njim", kazao je trener španske ekipe.

Skariolo je otkrio da je Odom došao u Evropu kako bi ponovo uživao igrajući košarku.

Odom je doputovao u Vitoriju, priređen mu je veliki doček, a u organizaciju se uključio i gradonačelnik Havijer Maroto. U centru grada, veliki broj fotoreportera, novinara i navijača Laborala imali su priliku da pozdrave dolazak bivše NBA zvezde.

Odom je 1999. izabran kao četvrti pik na draftu od strane Los Anđeles Klipersa, gdje je igrao četiri godine. Potom je jednu sezonu proveo u Majamiju, a narednih sedam u Los Anđeles Lejkersima, sa kojima je dva puta bio šampion NBA lige.

Posljednjih godina je zbog povreda i privatnih problema malo igrao, a od jula i raskidanja novog ugovora sa Klipersima nije imao angažman.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније