Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

28. 02. 2014. 14:09 >> 14:26

KRAJEM APRILA

Fajnal for ABA lige u Areni?

Beogradska Kombank arena biće slobodna u vrijeme odigravanja "fajnal fora" regionalne ABA lige, koje se održava od 25. do 27. aprila, pa će finalni turnir tog takmičenja najvjerovatnije biti odigran u najvećoj hali u Srbiji.

 

Domaćin ovogodišnjeg završnog turnira biće prvoplasirana ekipa iz regularnog dijela takmičenja, to je trenutno Crvena zvezda Telekom, a do kraja ABA lige je ostalo da se odigra još pet kola.

“Arena Beograd je odlučila da ranije najavljenu predstavu “Cirque Eloize iD” koja će se održati 26. i 27. aprila, premjesti u Sava centar pošto se u navedenim terminima odigravaju finalne utakmice ABA lige i Arena želi da omogući njihovo održavanje u najvećoj dvorani u regionu. Kombank Arena time oslobađa svoju dvoranu i stavlja je na raspolaganje najjačem regionalnom takmičenju ABA ligi u želji da sportska publika neostane uskraćena vrhunskog doživljaja”, navodi se iz Kombank arene.

"Fajnal for" regionalne lige u Beogradskoj areni održan je u sezoni 2008/2009, kada je šampionski prsten osvojio Patizan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније