Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

28. 02. 2014. 18:18   >>  18:25

ZVANIČNO PREDSTAVLJEN

Ivanović: Malo priče, a puno rada

Crnogorski stručnjak Duško Ivanović, na konferenciji za novinare Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine, govorio je o odluci da sjedne na klupu "Zmajeva", ali i ambicijama.

"Meni je zaista veliki sportski rezon da budem selektor Bosne. Kada sam prvi put razgovarao s generalnim sekretarom, bio sam zadovoljan. Ljudi sa puno ambicija prikazali su mi i dobre i loše stvari. Pratio sam reprezentaciju, čini mi se kao zdrava i dobra ekipa, koja može sa dosta rada da napravi dobar rezultat", kazao je Ivanović, i dodao:

"Nijesam se nadao da ću biti trener BiH, a sada sam veoma zadovoljan zbog ugovora. Moramo izboriti plasman na Eurobasket. Malo priče, a puno rada, to je moj moto".

Naš stručnjak je istakao da je već pratio igre reprezentativaca, te da će i u narednom periodu pomno pratiti nastupe BIH igrača.

"Pratio sam Nurkića i Šutala, sjutra treba da gledam utakmicu Igokee, pričao sam već s Mirzom i trebam sa svima da priča. Nadam se da možemo napraviti najbolji mogući tim. Reprezentacija je malo različita u odnosu na klub, jer ovdje igrači nemaju ugovora i sve zavisi o njihovoj želji. Igrači su pokazali izuzetnu želju da budu u reprezentaciji. Moramo napraviti da reprezentacija djeluje kao klub", istakao je crnogorski stručnjak.

Ivanović je potom odgovorio kakav je status Ognjena Kuzmića…

"Mislim da je BIH dosad napravila veliki uspjeh. Ovo je nova etapa, novi cilj, pokušaću da napravim što boljI rezultat. Skup najboljih igrača ponekad nije ni najbolji tim. Svi igrači koji mogu da budu dio BH reprezentacije, mi računamo na njih. Ali i oni moraju pokazati želju. Cilj svakog trenera je da ima što veći izbor igrača" , rekao je Ivanović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније