Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

28. 02. 2014. 19:58 >> 20:02

EVROLIGA

Teodosić "slomio" Lokomotivu

CSKA je nakon neizvjesne završnice slavio u ruskom derbiju protiv Lokomotive u Moskvi sa 93:92. CSKA sada ima učinak 7-1, a Lokomotiva 3-5.

Domaći su u 15. minutu vodili sa 20 razlike (40:20), ali je tim iz Krasnodara zaigrao nevjerovatno nakon toga i u 38. minutu imao  5 poena viška. Ipak, rafal Miloša Tedosića u finišu spasio je “armejce“.

Srpski reprezentativac je pogodio tri trojke i preokrenuo rezultat, a trijumf domaćima donio je Aron Džekson sa linije penala četiri sekunde prije kraja utakmice. Prethodno je Teodosić bio fauliran, ali zbog povrede šake nije mogao na liniju za slobodna bacanja.

Lokomotiva je imala posljednji napad, međutim, šut Jasaitisa je završio na obruču.

Teodosić je sa 25 poena i tri asistencije bio najzapaženiji u domaćoj ekipi, Vladimir Micov je dodao 15, Soni Vims 12, a Nenad Krstić 10.

Amerikanac Derik Braun je za tim iz Krasnodara postigao 23 poena, Kurnoslav Simon 18, Markus Vilijams 11...

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније