Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

28. 02. 2014. 23:06 >> 23:10

EVROLIGA

Real rutinski, preokret Bajerna

Real je u Madridu bez problema savladao Partizan 80:57, dok je Bajern nadigrao Žalgiris 79:73 i zadržao četvrto mjesto koje vodi u plej-of Top 16 faze.

Partizan je odlično počeo meč i poveo 11:0, ali je Real do kraja prve dionice preokrenuo 22:17.

Madriđani su na startu drugog perioda “dodali gas“ i brzo došli do 15 poena razlike i tu je meč praktično bio gotov.

Real su predvodili Serhio Ljulj i Serhio Rodriges sa po 19 poena, dok su kod Beograđana najefikasniji bili Aleksandar Pavlović i Bogdan Bogdanović sa po 10 poena.

U  Minhenu, Litvanci su imali sedam poena prednosti pred posljednji period, ali je tim Svetislava Pešića serijom 8:0 izjednačio i finišu imao više snage i koncentracije.  

Bavarce je predvodio Brajs Tejlor sa 22 poena, dok je Džon Brajant imao po 11 poena i skokova. Po 11 poena ubacili su još Robin Bencing i Dilejni,

Najbolji u Žalgirisu bio je Robertas Jevtokas sa 18 poena, 15 je postigao Šarunas Jasikevičus uz 4 asistencije, dok je Martinas Pocijus dodao 11 poena.

Bajern poslije osam kola ima polovičan učinak u grupi F (4-4), dok ga sa pobjedom manje prate Galatasaraj i Lokomotiva Kubanj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније